Navigeer hier terug naar Tandarts

afspraak maken

Maak nu een afspraak bij Puur Mondzorg

Wij hebben geen inloopspreekuur, dus voor controles en behandelingen moeten er eerst afspraken worden gepland. Als je de gemaakte afspraak niet kunt nakomen, moet je deze minimaal twee werkdagen van tevoren verzetten of afzeggen. Dat kan alleen telefonisch. Als je op de geplande afspraak niet verschijnt brengen we dat in rekening. Dat kost €20,- per tien minuten gereserveerde tijd. Zonde van je geld, dus zorg ervoor dat je tijdig afzegt of verplaatst.

contact

We zijn altijd bereikbaar. Via onze website kan je een afspraak maken en verzetten dit doe je door jouw locatie te kiezen. Hier kan je ook terecht voor verschillende veelgestelde vragen. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. Buiten onze openingstijden is er een telefonisch antwoordapparaat, dat in het geval van spoed informatie geeft over wie je op dat moment kunt bellen.

klanttevredenheid

Met enige regelmaat meten wij de klanttevredenheid om op de hoogte te blijven van de wensen en behoeften van jou en andere cliënten. Maar deel je mening ook gerust op de praktijk als je daar behoefte aan hebt.

welkom bij puur mondzorg, wij staan graag voor je klaar