Navigeer hier terug naar Tandarts

Aligner beugels

Bij PUUR Mondzorg kun je ook terecht voor orthodontische zorg, maar dan met een moderne twist. We bieden namelijk aligner beugels aan, deze beugels zijn doorzichtig en gemaakt van speciaal kunststof. Net als een gewone beugel, helpt de aligner beugel om je tanden geleidelijk recht te zetten. Het voordeel van deze beugel is dat deze nagenoeg onzichtbaar is en een stuk minder pijnlijk. Het beste van alles? Je kunt de beugel makkelijk uit je mond halen om te eten en je tanden te poetsen.

Zo werkt het

Wil je graag meer weten over een aligner beugel en hoe het proces voor een behandeling verloopt? Hier zijn de stappen:

  • Stap 1
    We starten de behandeling met een intake. We kijken of een behandeling met aligners mogelijk is. Als dat het geval is, stellen we een persoonlijk behandelplan op, specifiek afgestemd op jouw gebit en je glimlach wensen.
  • Stap 2: Wanneer je aligner behandeling begint, ontvang je meerdere sets met doorzichtige beugels die stap voor stap je ideale glimlach vormgeven. Regelmatig heb je afspraken met de aligner specialist bij PUUR Mondzorg om de voortgang in de gaten te houden.
  • Stap 3: Na het afronden van de behandeling is het belangrijk om de nieuwe stand van de tanden te behouden, zodat je kan blijven genieten van je nieuwe glimlach. Wij adviseren je over hoe je dit het beste bereikt.
PUUR Mondzorg Archipelweg 18

welkom bij puur mondzorg, wij staan graag voor je klaar