Navigeer hier terug naar Tandarts

gebitsprothetiek

Gebitsprothetiek / kunstgebit

Bij al onze locaties kunnen we je helpen aan een nieuw kunstgebit, oftewel een gebitsprothese. Ook als je huidige kunstgebit ouders is dan 5 jaar, beschadigd is of zwarte randjes heeft kun je bij PUUR Mondzorg terecht.

Een kunstgebit of gebitsprothese kan een oplossing zijn als je je natuurlijke tanden en kiezen verliest. Bij PUUR Mondzorg begrijpen we dat het wennen aan een kunstgebit tijd kost. We willen je graag uitleggen hoe het proces verloopt en welke mogelijkheden er zijn, zoals de immediaatprothese en de klikprothese.

Immediaatprothese

Een tijdelijke oplossing voor draagcomfort Als je je tanden en kiezen verliest, kan een immediaatprothese direct na het trekken van je eigen tanden en kiezen geplaatst worden. In het begin kan het dragen van een kunstgebit oncomfortabel zijn, omdat de vorm van je kaak verandert zonder je eigen tanden en kiezen. Na een tijdje voelt het beter.

Klikprothese

Zorgeloos eten, praten en lachen Nadat je minimaal een jaar immediaatprothese hebt gedragen kun je in aanmerking komen voor een klikprothese, dit ken je misschien als klikgebit. Een klikprothese biedt een ideale oplossing om weer zonder zorgen te kunnen eten, praten en lachen. Met behulp van implantaten in de onderkaak kan het klikgebit stevig worden vastgeklikt. Ook zorgt dit ervoor dat je het makkelijk kunt uitnemen, toch zit dit gebit steviger vast dan een gewoon kunstgebit.

Deskundige zorg en professionele begeleiding

Bij PUUR Mondzorg begrijpen we dat het proces van het krijgen van een kunstgebit of gebitsprothese niet altijd makkelijk is. Ons ervaren team staat voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens het hele proces. We zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en dat je kunstgebit of klikprothese helemaal aansluit bij je mond en je wensen.

Afspraak om de mogelijkheden voor een gebitsprothese door te nemen

Laat je telefoonnummer en e-mailadres hieronder achter en wij nemen contact met je op. Wij reageren meestal binnen 2 werkdagen.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

welkom bij puur mondzorg, wij staan graag voor je klaar