Navigeer hier terug naar Tandarts

puur contact

PUUR is nooit ver weg.

Via onze website kun je een afspraak maken, een afspraak verzetten en je inschrijven door op jouw praktijk te klikken.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een afspraak maken?

Je kan hier direct je afspraak maken door te kiezen voor jouw praktijk. Mocht je meer informatie willen over je afspraak kan je dat hier vinden.

Hoe kan ik een afspraak verzetten?

Je kan hier direct je afspraak verzetten door te kiezen voor jouw praktijk. Mocht je meer informatie willen over je afspraak kan je dat hier vinden.

Waar kan ik een wijziging doorgeven voor mijn contactgegevens?

Vul het contactformulier in bij jouw praktijk. Je kunt hier de wijziging doorgeven.

Waar vind ik mijn nota?

In je mail kan je de nota terugvinden, het zou kunnen dat de mail in je spambox terecht is gekomen. Later ontvang je de nota nog per post. Hier vind je meer informatie over betaling.

Waar vind ik de tarieven?

Op de website van de Nederlandse Zorgautoriteit, www.nza.nl, vind je uitgebreide informatie over de algemene tarieven binnen de gezondheidszorg. Op www.allesoverhetgebit.nl kun je zien wat er met de meeste prestaties wordt bedoeld. Wij hanteren de door de overheid bepaalde tarieven.

De tarieven voor behandelingen waarbij wij gebruik maken van een tandtechnisch laboratorium kunnen variëren gezien ieder zijn persoonlijke gebitssituatie, daarom krijgt u vooraf een begroting mee.

Hou er rekening mee dat de vergoeding van deze tarieven afhangt bij welke verzekering je bent aangesloten en of je wel of niet aanvullend bent verzekerd. Wij adviseren daarom om altijd met de verzekering te overleggen wat zij vergoeden zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Waarom wordt mijn behandeling niet vergoed?

Voor meer informatie over vergoedingen kun je contact opnemen met mijnAndersnota.nl of je zorgverzekeraar.

Wordt mijn behandeling vergoed?

In overleg met de tandarts wordt een begroting opgesteld, hierdoor heb je overzichtelijk wat de kosten zijn voor je behandeling. Deze begroting kan je voorleggen aan je zorgverzekeraar, die geeft dan aan wat er wordt vergoed van de behandeling. Per zorgverzekeraar verschilt hoeveel er precies wordt vergoed.

Waar vind ik het uitschrijf formulier?

Ga naar jouw praktijk en kies in het menu voor zelf regelen. Hier vind je het formulier “Opzeggen behandelovereenkomst”.

welkom bij puur mondzorg, wij staan graag voor je klaar