Bellingwolde

Onze praktijk

Hoofdweg 141a, 9695 AE Bellingwolde

Welkom bij PUUR Mondzorg Bellingwolde!

We ontvangen je graag in onze prachtig gelegen praktijk. We zijn een op en top Groningse praktijk voor alle huishoudens in het oosten van onze mooie provincie. Ons adres: Hoofdweg 141a te Bellingwolde.

Net als de andere praktijken van PUUR Mondzorg, zetten wij ons in voor een gaaf gebit en een gezonde mond. Daarom besteden we veel aandacht aan preventie. Want bij PUUR vinden we dat jouw gezondheid het best geholpen is, als ook jouw mond goed zijn werk kan blijven doen. Én er gaaf uitziet!

Omdat we deel uitmaken van een groep van samenwerkende mondzorgpraktijken krijg je het beste van twee werelden. Een vertrouwde praktijk met de mensen die je kent, en als het nodig is staan ook onze specialisten uit de andere praktijken voor je klaar. Samen zorgen we ervoor dat we onze belofte aan jou steeds waarmaken, want binnen PUUR kunnen we je vrijwel altijd met de juiste behandelingen helpen.

Lees gerust verder op onze site of neem contact met ons op. Dat kan voor nieuwe cliënten door je aan te melden met dit formulier. Ben je al bekend, dan kun je hier ook een afspraak met ons maken. Wil je liever meteen contact? Bel dan naar 0597 532 626. We zien uit naar je komst!

Welkom bij PUUR Bellingwolde!