Navigeer hier terug naar Tandarts

maak twee minuten poetsen leuk voor je kinderen

Het is belangrijk om je gebit al vanaf jonge leeftijd goed te verzorgen. En ook voor kinderen geldt: twee keer per dag, twee minuten poetsen. Maar hoe realistisch is het? Alle (jonge) ouders zullen beamen dat kinderen nogal eens hun eigen wil hebben. Of ze nou om drie uur ’s nachts je aandacht opeisen, zelf willen bepalen wanneer ze te eten krijgen of hoelang er daadwerkelijk gepoetst wordt. Om je te helpen met dat laatste probleem, hebben we iets bedacht om van twee keer per dag twee minuten poetsen niet alleen een gewoonte te maken, maar ook nog eens iets leuks!

Jij of je kind poetst nu zijn of haar tanden precies twee minuten met de twintig nummers in onze PUUR Poetsmuziek Kidslijst op Spotify!

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

geef je suggesties door!

Klassiekers als ‘De Wielen Van De Bus’ en ‘Dikkertje Dap’ hebben al een plekje gekregen in onze top 20. Maar we horen natuurlijk graag welke nummers nog toegevoegd moeten worden. Laat het ons dus vooral weten via Instagram als jij en je kind een favoriet hebben die de lijst nog niet gehaald heeft!

Je vindt de lijst hieronder of in je Spotify-app onder PUUR Poetsmuziek – Kids.

 

Gepubliceerd op:08-06-2022