Navigeer hier terug naar Tandarts

welkom cliënten van tandarts Versluijs en Strömme!

De namen Versluijs en Strömme zijn bijna een gegeven in de Groningse tandartswereld. Zo zijn Harmke en Peter Versluijs al ruim 32 jaar werkzaam vanuit Appingedam en zorgde Strömme vanaf 1982 met zijn assistententeam in Stadskanaal voor de mondgezondheid. Vanaf 1 januari 2022 zijn beide praktijken onderdeel geworden van PUUR Mondzorg. En daarom heten wij alle cliënten van harte welkom! Ben je cliënt en benieuwd of er iets verandert? Lees dan verder.

Versluijs

Eerst vanuit de praktijk aan huis en later in het praktijkgebouw op de hoek zijn Harmke en Peter samen met hun hechte team bezig met het leveren van optimale tandheelkundige zorg. En omdat ze dat nog steeds met plezier deden, heeft Peter besloten om te blijven bij de nieuwe PUUR Mondzorg-praktijk! Samen met de assistentes (Margreeth, Jeanet en Anja) en paro-preventieassistente (Marianne). Harmke heeft besloten om na december te stoppen. Vanaf 1 januari gaat de praktijk wel verder op een nieuwe locatie. Je vindt PUUR Mondzorg in Appingedam nu op de Spoorbaan 1.

Strömme

Zo’n dertig jaar zorgde tandarts Strömme met veel plezier voor de mondgezondheid vanaf het Veilingspad 2. Inmiddels heeft hij de pensiongerechtigde leeftijd bereikt en nemen wij het stokje van hem over. Dat betekent allereerst dat we hem natuurlijk van harte feliciteren met zijn pensioen, maar ook dat hij we graag de rest van zijn team behouden. De assistentes verhuizen daarom mee naar PUUR Mondzorg. We zeggen bewust verhuizen, want vanaf 1 januari gaan we in Stadskanaal verder op een nieuwe locatie. Je vindt PUUR Mondzorg in Stadskanaal nu op de Hoofdstraat 50.

vragen na de overname

Heb je vragen na de overname van de praktijk waar je cliënt bent? Dat snappen we. Neem daarom gerust contact met ons op!

Gepubliceerd op:05-01-2022