Navigeer hier terug naar Tandarts

over puur

Waar je ook binnenloopt bij PUUR, je merkt dat het één merk met één aanpak is. Dezelfde sfeer, de verzorgde interieurs en altijd vriendelijke mensen. Daar letten we op. Dezelfde kwaliteit, dezelfde goede zorg en hetzelfde gevoel. Bij PUUR Mondzorg werken we met het team van professionals aan het behoud van jouw gezonde mond en een gaaf gebit.

de aanpak van puur

PUUR Mondzorg is een multidisciplinaire groep van tandartspraktijken. Dat betekent dus, dat u door een medisch team van specialisten behandeld wordt, zoals een tandarts, preventie-assistent(e) en mondhygiënist(e). Er gelden bij ons veel spelregels zoals we die ook kennen van andere medische praktijken, klinieken en ziekenhuizen. Zo houden we van jou een dossier bij, waarin we vastleggen wat er op welk moment gebeurd is aan je mond en gebit.

medische anamnese bij eerste afspraak

De eerste keer dat we afspreken, doen we een zogenaamde anamnese, waarmee we je dossier opstarten. Dat betekent dat we je medische staat willen weten. Dus welke medicijnen je gebruikt, of je zwanger bent, ziektes hebt, infecties, afwijkingen, etc. Want ook mondzorg is medisch en we willen voorkomen dat een bepaalde behandeling of iets dat we je toedienen in conflict is met de rest van je gezondheid of medicijngebruik. Het is ook belangrijk dat je veranderingen in je gezondheid of medicijngebruik aan ons doorgeeft. En natuurlijk brengen we ook jouw mond en gebit in kaart bij die eerste afspraak.

welkom bij puur mondzorg, wij staan voor je klaar