Navigeer hier terug naar Tandarts

over puur

PUUR Mondzorg heeft meerdere tandartspraktijken in Noord Nederland waar we gespecialiseerde en betaalbare mondzorg bieden. Bij al onze praktijken ervaar je dezelfde professionele zorg, vriendelijke sfeer en verzorgde interieurs. Bij Puur Mondzorg werken we met een team van professionals om ervoor te zorgen dat jouw mond en gebit gezond blijven.

de aanpak van puur

Wij werken samen met een team van specialisten, zoals tandartsen, preventie-assistenten en mondhygiënisten, om je mondgezondheid te verbeteren. Om ervoor te zorgen dat we goede kwaliteit leveren, werken we met zorgprogramma’s. In deze programma’s stellen we doelen vast en houden we bij wat er gebeurt met je mond en gebit. We maken een dossier waarin we precies opschrijven welke behandelingen er zijn gedaan en wanneer ze hebben plaatsgevonden.

eerste afspraak

Bij de eerste afspraak, de intake, willen we graag wat basisinformatie van je verzamelen om je behandeldossier aan te maken. Dit noemen we een “anamnese”. Ook doen we een gebitscontrole en een preventieve behandeling.

De reden dat we een intake doen is omdat het is belangrijk voor ons om je medische achtergrond te kennen. Hierbij vragen we om het dossier van je vorige tandarts en vragen we om andere gegevens. Zoals welke medicijnen je gebruikt, of je zwanger bent, of je ziektes, infecties of afwijkingen hebt. Dit is omdat mondzorg ook een medisch aspect heeft, en we willen voorkomen dat een behandeling of iets dat we je geven, conflicteert met je algemene gezondheid of medicijngebruik. Het is ook belangrijk dat je ons op de hoogte houdt van eventuele veranderingen in je gezondheid of medicatie.

privacyregeling en geheimhouding

Bij Puur Mondzorg respecteren we jouw privacy en delen we je dossier alleen met jouw toestemming, net zoals andere medische behandelaars dat doen. We zijn verantwoordelijk voor jouw dossier en slaan het veilig op.

welkom bij puur mondzorg, wij staan voor je klaar