Navigeer hier terug naar Tandarts

afspraak maken

Afspraak maken bij PUUR Mondzorg

Een afspraak maken bij PUUR Mondzorg gaat eigenlijk vanzelf. Jouw afspraken worden namelijk gepland volgens je behandelplan. Dit betekent dat vaak al ruim van tevoren weet wanneer je bij de tandarts of mondhygiënist wordt verwacht. Wil je zelf een afspraak maken bij PUUR Mondzorg? Bijvoorbeeld omdat je onverwacht klachten hebt. Dat kan natuurlijk ook! Regel gelijk een afspraak bij de tandarts.

Spoed

Voor spoedklachten kun je ons altijd bereiken, dus ook in het weekend. Neem contact op via het telefoonnummer van jouw locatie.

Tijdens het telefoongesprek beoordelen we wanneer de behandeling plaatsvindt. Het kan zijn dat je direct naar de praktijk moet komen.  Soms zal een andere praktijk de behandeling overnemen of wordt je doorverwezen naar de spoedpoli. Het kan dan zo zijn dat je de kosten contant moet voorschieten met PIN of contant. De assistente laat dit voor de afspraak aan je weten.

Afspraak verzetten

Wil je je afspraak bij PUUR Mondzorg verzetten? Regel het gelijk.

De afspraken die we maken zijn afgestemd op je behandelplan. Daarom is het belangrijk dat je afspraken zo min mogelijk aanpast. Is het toch nodig om je afspraak te verzetten, laat dat dan minimaal twee werkdagen van tevoren telefonisch aan ons weten. Zo kunnen we jouw gereserveerde tijd nog gebruiken voor een andere patiënt. Als je de afspraak toch binnen deze twee dagen afzegt of verplaatst dan brengen wij minimaal 20 euro in rekening voor de gereserveerde tijd. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

welkom bij puur mondzorg, wij staan graag voor je klaar