waarom puur mondzorg?

PUUR Mondzorg speelt in op het veranderende speelveld, door praktijken samen te voegen onder één merk binnen een gedeelde formule. Voor praktijken die zich bij ons aansluiten heeft het nogal wat voordelen.

handen vrij

Het werk in een traditionele praktijk bestaat uit alles wat bij zelfstandig ondernemerschap óók hoort; zoals administratie, telefoon opnemen, agendabeheer, inkopen van benodigdheden etc. Terwijl je eigenlijk bent opgeleid voor waar je voor warm loopt: mensen helpen. Bij PUUR Mondzorg kan dat. Doordat we al die andere taken centraal onderbrengen bij mensen die daar goed in zijn, heb jij je handen vrij om te doen waar jij het beste in bent. En waar je van houdt.

persoonlijke groei

Door de schaalgrootte ontstaat meer investeringsruimte die we nodig hebben om de beste kwaliteit te leveren. Zoals state-of-the-art equipment, waar jij over kunt beschikken. Dat maakt het werk nog aangenamer. Maar ook investeren we in onze specialisten. Door te leren van elkaar, maar ook door (bij)scholing en dus om je kennis steeds te actualiseren en te verdiepen. Het maakt je een nog betere professional.

collega’s

Alleen is maar alleen. Bij PUUR Mondzorg ben je met veel enthousiaste en professionele collega’s. En niet alleen tandartsen. Omdat we multidisciplinair zijn heb je ook collega’s die complementaire taken vervullen. En die je tegenkomt bij het koffiezetapparaat of natuurlijk tijdens je werk. Want je bent niet langer alleen, maar met het hele team verantwoordelijk voor de mondzorg van een cliënt. PUUR werkplezier.

rol in het noorden

Samenwerken met een grote partij zoals PUUR Mondzorg kan je praktijk helpen om te groeien. Met onze focus op persoonlijke aandacht en kwaliteit van zorg, weet je zeker dat jouw patiënten nog steeds de best mogelijke behandeling krijgen. Wij vinden persoonlijke aandacht en kwaliteit erg belangrijk, en zo staan wij in het Noorden van Nederland ook bekend.

aantrekkelijke voorwaarden

We hebben elkaar nodig. Je weet nu wat je bij ons kunt verwachten en we willen je er graag bij hebben. Wij willen groeien, zodat we de schaalgrootte verder kunnen benutten. Maar jij wilt iets terugzien voor een jarenlange investering. Dat vinden we meer dan logisch en daar staan we dan ook voor open. Welke waarde jouw praktijk representeert hangt van veel factoren af, maar we weten dat we er steeds uitkomen, dus ook met jou.

Neem dus gerust contact met ons op. We nemen graag de tijd voor je. Hieronder vind je onze contactgegevens.

puur is altijd dichtbij