Navigeer hier terug naar Tandarts

Bekendmaking overname Tandartsenpraktijk Sluisdijk

Wij delen graag mede dat PUUR Mondzorg van plan is om vanaf 1 april 2024 Tandartsenpraktijk Sluisdijk in Joure over te nemen. Met het oog op de continuïteit van zorg heeft Tandartsenpraktijk Sluisdijk besloten de tandartspraktijk onder te brengen bij PUUR Mondzorg. PUUR Mondzorg Joure gaat op termijn gebruikmaken van de locatie van Tansartsenpraktijk Sluisdijk, dat wil zeggen dat de mondzorg van PUUR Mondzorg Joure uiteindelijk zal worden verplaatst naar de locatie van Tandartsenpraktijk Sluisdijk. De verhuizing zorgt ervoor dat de mondzorg-activiteiten op één locatie gebundeld worden en daarmee de continuïteit verder gewaarborgd is. Het heeft hierdoor weinig gevolgen voor de cliënten van PUUR Mondzorg, zij kunnen in hetzelfde dorp terecht als voor de verhuizing, namelijk in Joure.

Meer informatie over Tandartspraktijk Sluisdijk is beschikbaar op www.tandartsenpraktijksluisdijk.nl

Voor u als cliënt van Tandartsenpraktijk Sluisdijk, en straks als cliënt van PUUR Mondzorg, zullen er als gevolg van deze overname minimale veranderingen optreden. U kunt blijven rekenen op dezelfde hoogwaardige mondzorg die u gewend bent. Alle mondzorgactiviteiten zullen onverminderd doorgaan in de praktijk.

PUUR Mondzorg Sluisdijk zal op de huidige locatie blijven voortbestaan. In de nabije toekomst staat er een modernisering van de praktijk op de planning, inclusief uitbreiding van het aantal behandelkamers.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan staan wij tot uw beschikking via e-mail op: overname@puurmondzorg.nl

Gepubliceerd op:05-02-2024