Navigeer hier terug naar Tandarts

Versterking voor PUUR Mondzorg Delfzijl met Tandartspraktijk Lohr

Vanaf 1 september verwelkomen we Tandartspraktijk Lohr, onder leiding van drs. H.J. (Henri) Lohr, bij PUUR Mondzorg Delfzijl.

Het team van Lohr Tandartsen bestaat uit toegewijde professionals die een verrijking zullen zijn voor onze praktijk in Delfzijl. We zijn ervan overtuigd dat hun expertise en enthousiaste ons zullen helpen in onze missie om de beste mondzorg in Noord-Nederland te leveren.

Tandarts Lohr, die eerder werkte als Afdelingshoofd bij het UMCG Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde, wordt een gewaardeerde toevoeging aan het PUUR team. Niet alleen als tandarts, maar ook als adviseur zal hij een waardevolle bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van onze PUUR-formule.

Voor cliënten van PUUR Mondzorg zal er als gevolg van de overname weinig veranderen. Men zal de mondzorg blijven ontvangen zoals gewend. De praktijk zet alle mondzorgactiviteiten gewoon voort.

We geloven dat de combinatie van onze teams zal leiden tot nog betere zorg voor onze patiënten. We heten Tandarts Lohr en het hele team van Lohr Tandartsen van harte welkom in onze PUUR-familie!

Als er vragen zijn naar aanleiding van dit bericht dan kunnen die per e-mail gesteld worden aan: overname@puurmondzorg.nl

Gepubliceerd op:11-07-2023