Archipelweg

tandartspraktijk Leeuwarden

Tandarts Archipelweg: voor het hele gezin

Archipelweg 117, 8921 TH Leeuwarden

Welkom bij PUUR Mondzorg Archipelweg!

Sinds maart 2023 heeft PUUR Mondzorg een nieuwe praktijklocatie! Een prachtige tandartspraktijk waar we erg trots op zijn en waar we je graag ontvangen. Onze praktijk op de binnenring van Leeuwarden heeft ook weer plek voor nieuwe clienten!

In dit ruime pand  brengen wij, op de begane grond, drie Leeuwarder praktijken samen. De behandelteams van PUUR Mondzorg Rollemastate, TOM Mondzorg Dichtbij en Tandartspraktijk Peter de Haan staan vanaf 6 maart voor je klaar aan de Archipelweg. Voor alle geplande afspraken heten we je vanaf 6 maart welkom in de nieuwe praktijk.

Je vindt ons in Leeuwarden Oost op de Archipelweg tegenover de POIESZ supermarkt. Goed bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid in de buurt

Net als de andere praktijken van PUUR Mondzorg, zetten wij ons in voor een gaaf gebit en een gezonde mond. Daarom besteden we veel aandacht aan preventie. Want bij PUUR vinden we dat jouw gezondheid het best geholpen is, als ook jouw mond goed zijn werk kan blijven doen. Én er gaaf uitziet!

Omdat we deel uitmaken van een groep van samenwerkende mondzorgpraktijken krijg je het beste van twee werelden. Een vertrouwde praktijk met de mensen die je kent, en als het nodig is staan ook onze specialisten uit de andere praktijken voor je klaar. Samen zorgen we ervoor dat we onze belofte aan jou steeds waarmaken, want binnen PUUR kunnen we je vrijwel altijd met de juiste behandelingen helpen.

Lees gerust verder op onze site of neem contact met ons op. Dat kan voor nieuwe cliënten door je aan te melden met dit formulier. Ben je al bekend, dan kun je hier ook een afspraak met ons maken. We zien uit naar je komst!

Welkom bij PUUR Mondzorg Archipelweg!