Dokkum

tandartspraktijk Dokkum

Tandarts Dokkum: voor het hele gezin

Aalsumerpoort 7, Dokkum

Wolkom by PUUR Mondzorg Dokkum!

We ontvangen je graag in onze nieuwe tandartspraktijk. In het prachtige historische Dokkum. Je vindt ons vlakbij de Noordergracht in de oude stad. Een locatie waar we trots op zijn en van waaruit we voor al onze cliënten in Noardeast-Fryslân klaarstaan. Ons adres: Aalsumerpoort 7 te Dokkum.

Net als de andere praktijken van PUUR Mondzorg, zetten wij ons in voor een gaaf gebit en een gezonde mond. Daarom besteden we veel aandacht aan preventie. Want bij PUUR vinden we dat jouw gezondheid het best geholpen is, als ook jouw mond goed zijn werk kan blijven doen. Én er gaaf uitziet!

Omdat we deel uitmaken van een groep van samenwerkende mondzorgpraktijken krijg je het beste van twee werelden. Een vertrouwde praktijk met de mensen die je kent, en als het nodig is staan ook onze specialisten uit de andere praktijken voor je klaar. Samen zorgen we ervoor dat we onze belofte aan jou steeds waarmaken, want binnen PUUR kunnen we je vrijwel altijd met de juiste behandelingen helpen.

Lees gerust verder op onze site of neem contact met ons op. Dat kan voor nieuwe cliënten door je aan te melden met dit formulier. Ben je al bekend, dan kun je hier ook een afspraak met ons maken. We zien uit naar je komst!

PUUR Mondzorg

welkom bij puur Dokkum!