Emmen

Gratis parkeren is momenteel mogelijk in de parkeergarage op de aangewezen PUUR Mondzorg Emmen plekken (87 tot en met 106).

Indien alle parkeerplaatsen bezet zijn, kunt u vanaf medio april betaald parkeren op het TREANT terrein. De parkeerkosten zijn aangepast aan de tarieven van de gemeente Emmen. Vertrekt u binnen 30 minuten? Dan betaalt u niets.

tandartspraktijk Emmen

Tandarts Emmen: voor het hele gezin

Boermarkeweg 44d, Emmen

Welkom bij PUUR Mondzorg Emmen!

We ontvangen je graag in onze prachtig gelegen tandartspraktijk. We zijn een op en top Drentse praktijk voor alle huishoudens in het oosten van onze mooie provincie. Ons adres: Boermarkeweg 44d te Emmen.

Bij PUUR Mondzorg zetten we ons in voor een gezond gebit en mond. Preventie staat bij ons centraal, omdat we geloven dat een gezonde mond essentieel is voor jouw gezondheid en een mooie uitstraling.

Als onderdeel van een groep mondzorgpraktijken bieden we het beste van twee werelden. Je kunt rekenen op een vertrouwde praktijk, en als het nodig is staan onze specialisten uit andere praktijken voor je klaar. Samen zorgen we ervoor dat we je vrijwel altijd kunnen helpen.

Cliënt worden of een afspraak maken? Je bent van harte welkom.

welkom bij puur Emmen!