Franeker

tandartspraktijk Franeker

Tandarts Franeker: voor het hele gezin

Voorstraat 70, Franeker

Wolkom by PUUR Mondzorg Frjentsjer!

Per 1 juni is Tandartspraktijk Noordbruis overgenomen door PUUR Mondzorg. Tandarts Noordbruis en zijn medewerkers zullen na de overdracht het werk voortzetten in de praktijk.

We ontvangen je graag in onze prachtig gelegen praktijk, in het historische centrum van Franeker. We zijn makkelijk te vinden en we zijn uitstekend bereikbaar. Ons adres: Voorstraat 70 te Franeker.

Net als de andere praktijken van PUUR Mondzorg, zetten wij ons in voor een gaaf gebit en een gezonde mond. Daarom besteden we veel aandacht aan preventie. Want bij PUUR vinden we dat jouw gezondheid het best geholpen is, als ook jouw mond goed zijn werk kan blijven doen. Én er gaaf uitziet!

PUUR Mondzorg Franeker Praktijk 8

Omdat we deel uitmaken van een groep van samenwerkende mondzorgpraktijken krijg je het beste van twee werelden. Een vertrouwde praktijk met de mensen die je kent, en als het nodig is staan ook onze specialisten uit de andere praktijken voor je klaar. Samen zorgen we ervoor dat we onze belofte aan jou steeds waarmaken, want binnen PUUR kunnen we je vrijwel altijd met de juiste behandelingen helpen.

Lees gerust verder op onze site of neem contact met ons op. Dat kan voor nieuwe cliënten door je aan te melden met dit formulier. Ben je al bekend, dan kun je hier ook een afspraak met ons maken. We zien uit naar je komst!

PUUR Mondzorg Franeker Praktijk 9
PUUR Mondzorg Franeker Praktijk 3
PUUR Mondzorg Franeker Praktijk 7

PUUR Mondzorg

welkom bij puur Franeker!