Franeker

tandartspraktijk Franeker

Tandarts Franeker: voor het hele gezin

Voorstraat 70, 8801 LE Franeker

Wolkom by PUUR Mondzorg Frjentsjer!

Bij PUUR Mondzorg Franeker staan we voor een persoonlijke en professionele benadering van mondzorg. Onze kleinschalige praktijk biedt een warme en vriendelijke omgeving waar u zich direct thuis zult voelen. Ons team van ervaren en deskundige behandelaren is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zorg, waarbij uw comfort en gezondheid altijd voorop staan.

Met vier modern ingerichte behandelkamers en een trouw patiëntenbestand zorgen wij ervoor dat elke behandeling op maat wordt uitgevoerd. Of u nu komt voor een reguliere controle, preventieve zorg of een specifieke behandeling, bij PUUR Mondzorg Franeker bent u in goede handen.

Onze praktijk bevindt zich op een centrale locatie in de mooie stad Franeker, makkelijk bereikbaar voor iedereen. We heten u van harte welkom en kijken ernaar uit om samen met u te werken aan een stralende glimlach.

PUUR Mondzorg Franeker Praktijk 8

Als onderdeel van een groep mondzorgpraktijken bieden we het beste van twee werelden. Je kunt rekenen op een vertrouwde praktijk, en als het nodig is staan onze specialisten uit andere praktijken voor je klaar. Samen zorgen we ervoor dat we je vrijwel altijd kunnen helpen.

Snel een afspraak maken? Je bent van harte welkom.

PUUR Mondzorg Franeker Praktijk 9
PUUR Mondzorg Franeker Praktijk 3
PUUR Mondzorg Franeker Praktijk 7

Welkom bij puur Franeker!