Paterswolde

tandartspraktijk Paterswolde

Tandarts Paterswolde: voor het hele gezin

Mevrouw Bähler Boermalaan 5, Paterswolde

Welkom bij PUUR Mondzorg Paterswolde!

Per 1 april 2021 is tandartspraktijk Reinders (Paterswolde) overgenomen door PUUR Mondzorg. Tandarts Reinders en zijn medewerkers zullen na de overdracht het werk voortzetten in de praktijk.

We ontvangen je graag in onze moderne praktijk, gevestigd tegenover Ons Dorpshuis en het Historisch Centrum van Ol Eel.  We zijn makkelijk te vinden en we zijn uitstekend bereikbaar. Ons adres is: Mevrouw Bähler Boermalaan 5 te Paterswolde. Net als de andere praktijken van PUUR Mondzorg, zetten wij ons in voor een gaaf gebit en een gezonde mond. Daarom besteden we veel aandacht aan preventie. Want bij PUUR vinden we dat jouw gezondheid het best geholpen is, als ook jouw mond goed zijn werk kan blijven doen. Én er gaaf uitziet!

Omdat we deel uitmaken van een groep van samenwerkende mondzorgpraktijken krijg je het beste van twee werelden. Een vertrouwde praktijk met de mensen die je kent, en als het nodig is staan ook onze specialisten uit de andere praktijken voor je klaar. Samen zorgen we ervoor dat we onze belofte aan jou steeds waarmaken, want binnen PUUR kunnen we je vrijwel altijd met de juiste behandelingen helpen.

Lees gerust verder op onze site of neem contact met ons op. Dat kan voor nieuwe cliënten door je aan te melden met dit formulier. Ben je al bekend, dan kun je hier ook een afspraak met ons maken. We zien uit naar je komst!

welkom bij puur Paterswolde!