Paterswolde

PUUR Mondzorg Paterswolde is verhuisd naar Hoofdweg 210 in Paterswolde. Kom gerust kijken in onze prachtige nieuwe praktijk!

tandartspraktijk Paterswolde

Tandarts Paterswolde: voor het hele gezin

Hoofdweg 210, Paterswolde

Welkom bij PUUR Mondzorg Paterswolde!

We ontvangen je graag in onze prachtige nieuwe praktijk, gevestigd in het centrum van Paterswolde. Een locatie waar we trots op zijn en waar we voor al onze cliënten klaarstaan. Ons adres is: Hoofdweg 210 te Paterswolde. Net als de andere praktijken van PUUR Mondzorg, zetten wij ons in voor een gaaf gebit en een gezonde mond. Daarom besteden we veel aandacht aan preventie. Want bij PUUR vinden we dat jouw gezondheid het best geholpen is, als ook jouw mond goed zijn werk kan blijven doen. Én er gaaf uitziet!

Omdat we deel uitmaken van een groep van samenwerkende mondzorgpraktijken krijg je het beste van twee werelden. Een vertrouwde praktijk met de mensen die je kent, en als het nodig is staan ook onze specialisten uit de andere praktijken voor je klaar. Samen zorgen we ervoor dat we onze belofte aan jou steeds waarmaken, want binnen PUUR kunnen we je vrijwel altijd met de juiste behandelingen helpen.

Lees gerust verder op onze site of neem contact met ons op. Dat kan voor nieuwe cliënten door je aan te melden met dit formulier. Ben je al bekend, dan kun je hier ook een afspraak met ons maken. We zien uit naar je komst!

welkom bij puur Paterswolde!