functies

puur werkplezier

Met een geweldig team, waar jij bij kunt horen!

Wij zijn een groep van mondzorgpraktijken. Dat heeft veel voordelen. Door de schaalgrootte hebben we een goed georganiseerde backoffice, waardoor jij als professional je vooral kunt concentreren op je vak. En omdat we multidisciplinair zijn, wordt dat nog eens versterkt. Maar dat niet alleen. Anders dan in de traditionele praktijk heb je nu meer collega’s die jouw vak begrijpen, met wie je van gedachten kunt wisselen, van wie je kunt leren, zoals zij van jou. En wil je deeltijd werken? Ook dat is zeker mogelijk bij PUUR.

Bij PUUR heten we jou als professional dan ook graag van harte welkom. Van starter tot senior.

starter

Ben je een starter? Dan hebben we je veel te bieden. Het vak leren van je collega’s, maar ook is er ruimte en ondersteuning voor (bij)scholing. En niet alleen voor vakinhoudelijke kennis, maar ook voor vaardigheden die je helpen om je vak optimaal te kunnen uitoefenen, zoals leiderschap en omgaan met cliënten. Want als professionele organisatie willen we het beste uit onze mensen halen. Daarom bieden we je een moderne en uitdagende werkomgeving en kom je te werken in een ervaren team. Bij PUUR kom je vooruit. Kijk hier voor de vacatures.

meer ervaring

Voor professionals met meer ervaring is PUUR een fantastische werkgever. Je bent een coach voor starters, maar je wilt jezelf ook verder ontwikkelen. Of het nu gaat om differentiëren, persoonlijke ontwikkeling of gewoon even bijpraten bij de koffiemachine; bij PUUR kan het allemaal. En dat niet alleen. Je beschikt over de modernste apparatuur en technologie en werkt in een aantrekkelijke moderne omgeving. En natuurlijk heb je een marktconform salaris, waarin de waardering en erkenning voor je staat van dienst absoluut gereflecteerd wordt. Dus kijk hier voor passende vacatures.

Lijkt het je wat om te werken voor PUUR mondzorg, maar staat jouw droombaan er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

En heb je nu een eigen praktijk, maar wil je graag deel uitmaken van PUUR? Ook dan bieden we aantrekkelijke mogelijkheden. Kijk hier als je er meer over wilt weten.

met een geweldig team, waar jij bij kunt horen!