junior tandarts

wil je terug gebeld worden door onze recruiter?

Laat je telefoonnummer hieronder achter, en we bellen je binnen 2 werkdagen terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bijna of recentelijk afgestudeerd tandarts? Tijd om de perfect uitdagende baan te vinden! Onze praktijken door heel Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe) zijn goed bereikbaar vanaf Groningen-stad en bieden uitdaging en tal van groeimogelijkheden aan junior tandartsen. PUUR Mondzorg breidt continu uit, zo groeiden we in 2020 met 4 nieuwe praktijken. Daarom zijn we altijd op zoek naar talent! 

Werken bij PUUR Mondzorg? Bekijk onze tandarts vacatures.

puur werken

Bij PUUR Mondzorg staat preventieve zorg voorop. Binnen ons uitgebreide netwerk van PUUR Praktijken werken we veel in teamverband. We geloven namelijk dat, door middel van overleg en het delen van ervaringen, we altijd van elkaar kunnen leren. We groeien door anderen te laten groeien. Je hebt dus altijd een groot en divers team van professionals naast je staan om mee te overleggen.

Als tandarts heb je een regiefunctie. Je verstaat je vak, kent alle toepasbare richtlijnen en je kunt je vinden in de manier waarop we bij PUUR Mondzorg werken. Wat wij doen is mensenwerk en dat doen we samen. Bij PUUR focussen we ons op gebitsbehoud en een gezonde mond, dus je spant je tot het uiterste in om dat te bewerkstelligen. Daarom ben je geïnteresseerd in onze cliënten, hoe ze leven, hoe ze omgaan met hun gezondheid en wat verder van invloed is op hun gebit en mond. Die kennis zet je in om je klinische onderzoek aan te vullen, zodat een breed sociaal en medisch beeld ontstaat als basis voor de te kiezen behandelingen.

(junior) tandarts

Op welk niveau je ook acteert, bij PUUR vinden we het belangrijk dat je wilt groeien in je vak en als mens. Bij PUUR hechten we namelijk aan groei. Niet alleen van de onderneming, maar juist ook van onze medewerkers. Dat vraagt om eigen initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid om jezelf state-of-the-art te houden. Wij zullen je daarin te allen tijde steunen.

Wil jij als junior tandarts zo snel mogelijk de handen uit de mouwen steken maar heb je geen zin in administratieve rompslomp? Bij PUUR Mondzorg hebben we een eigen Shared Service Center waar alle administratie wordt afgehandeld. Zo kun jij je focussen op waar je goed in bent: het behandelen van je cliënten. 

Cliënten? Dat klopt! Bij PUUR Mondzorg spreken we niet over ‘patiënten’. In onze hypermoderne praktijken stappen we af van ouderwetse normen en waarden. We weken ons los van oude tandarts-schrikbeelden en verwelkomen iedereen om te ervaren wat professionele, moderne mondzorg betekent.

contact

Ben jij klaar voor de start van je tandarts-carrière?

Stuur ons een bericht. Wij reageren meestal binnen 2 werkdagen.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

spreekt dit je aan en wil je een uitgebreider functieprofiel ontvangen, neem dan gerust contact met ons op