mondhygiënist(e)

wil je terug gebeld worden door onze recruiter?

Laat je telefoonnummer hieronder achter, en we bellen je binnen 2 werkdagen terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

PUUR Mondzorg streeft naar een cultuur van warmte en verbondenheid, waar iedereen welkom is. Daarom zijn al onze medewerkers niet alleen vaardig in hun werk, maar zijn ze ook gastheren en -vrouwen voor iedereen die bij ons binnenkomt. En natuurlijk laat jij ook graag zien wat je waard bent, zowel vakinhoudelijk als hoe je met je collega’s en cliënten omgaat. Transparant en doortastend en met respect voor iedereen. Zo kunnen we samen een prestatie-gedreven organisatie vormen, waar cliënten zich thuis voelen en graag terugkomen. We groeien door anderen te laten groeien.

Werken bij PUUR Mondzorg? Bekijk onze mondhygiënist(e) vacatures.

functie

PUUR Mondzorg zet in op gebitsbehoud en een gezonde mond. Dat maakt van preventie een speerpunt. Daarom speel je als mondhygiënist(e) een belangrijke rol en kan het belang van het door jou opgestelde (deel)behandelplan niet onderschat worden. Je verstaat je vak, kent alle toepasbare richtlijnen en je kunt je vinden in de manier waarop we bij PUUR Mondzorg werken.

Wat wij doen is mensenwerk. Dat doen we samen. Daarom ben je een prettige en open collega, die verantwoordelijkheid neemt, maar deze ook doorgeeft als de omstandigheden daarom vragen. In dienst van PUUR ben je een teamspeler, die precies weet wanneer je deskundigheid van je collega’s betrekt bij je werk.

Jij weet als geen ander, dat hoe onze cliënten leven en hoe ze omgaan met hun gezondheid van invloed is op hun gebit en mond. Omdat je mensgericht bent, durf je je interesse in hen in te zetten om tot een optimaal (deel)behandelplan te komen. Dit vertaal je in gerichte adviezen, die de cliënten helpt om hun mondgezondheid te verbeteren. En natuurlijk vertaal je dit, samen met jouw analyse van de mond, in de best mogelijke behandelingen. Deze adviezen en behandelingen houd je nauwgezet administratief bij, zodat jouw collega’s precies weten wat de status is.

Bij PUUR hechten we aan groei. Niet alleen van de onderneming, maar juist ook van onze medewerkers. Dat vraagt om eigen initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid om jezelf state-of-the-art te houden. Wij zullen je daarin te allen tijde steunen.

contact

Ben jij klaar voor de start van je mondhygiënist(e)-carrière?

Stuur ons een bericht. Wij reageren meestal binnen 2 werkdagen.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten? Neem contact op!