preventie-assistent(e)

wil je terug gebeld worden door onze recruiter?

Laat je telefoonnummer hieronder achter, en we bellen je binnen 2 werkdagen terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

PUUR Mondzorg streeft naar een cultuur van warmte en verbondenheid, waar iedereen welkom is. Daarom zijn al onze medewerkers niet alleen vaardig in hun werk, maar zijn ze ook gastheren en -vrouwen voor iedereen die bij ons binnenkomt. En natuurlijk laat jij ook graag zien wat je waard bent, zowel vakinhoudelijk als hoe je met je collega’s en cliënten omgaat. Transparant en doortastend en met respect voor iedereen. Zo kunnen we samen een prestatie-gedreven organisatie vormen, waar cliënten zich thuis voelen en graag terugkomen. We groeien door anderen te laten groeien.

Werken bij PUUR Mondzorg? Bekijk onze preventie-assistent(e) vacatures.

functie

PUUR Mondzorg zet in op gebitsbehoud en een gezonde mond. Dat maakt van preventie een speerpunt. Daarom speel je als preventie-assistent(e) een belangrijke rol. Dus jij verstaat je vak, kent alle toepasbare richtlijnen en je kunt je vinden in de manier waarop we bij PUUR Mondzorg werken.

Wat wij doen is mensenwerk. Dat doen we samen. Daarom ben je een prettige en open collega, die verantwoordelijkheid neemt, maar deze ook doorgeeft als de omstandigheden daarom vragen. In dienst van PUUR ben je een teamspeler, die precies weet wanneer je deskundigheid van je collega’s betrekt bij je werk.
Als preventie-assistent(e) ben je enerzijds de steun en toeverlaat van de behandelende mondhygiënist(e), maar vaak werk je ook zelfstandig. Je leert cliënten (vaak kinderen) hoe ze problemen in de mond kunnen voorkomen. Dat vraagt om een geduldige, empathische en betrokken instelling, die mensen op hun gemak doet voelen. Maar je bent ook een aanspreekpunt en coördinator, waarvan de werkzaamheden overeenkomen met die van tandartsassistent(e). Een spin in het web, die nauwgezet werkt en overzicht heeft. Jij regelt het gewoon.

Bij PUUR hechten we aan groei. Niet alleen van de onderneming, maar juist ook van onze medewerkers. Dat vraagt om eigen initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid om jezelf state-of-the-art te houden. Wij zullen je daarin te allen tijde steunen.

contact

Ben jij klaar voor de start van je preventie-assistent(e)-carrière?

Stuur ons een bericht. Wij reageren meestal binnen 2 werkdagen.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten? Neem contact op!