tandarts

PUUR Mondzorg streeft naar een cultuur van warmte en verbondenheid, waar iedereen welkom is. Daarom zijn al onze medewerkers niet alleen vaardig in hun werk, maar zijn ze ook gastheren en -vrouwen voor iedereen die bij ons binnenkomt. En natuurlijk laat jij ook graag zien wat je waard bent, zowel vakinhoudelijk als hoe je met je collega’s en cliënten omgaat. Transparant en doortastend en met respect voor iedereen. Zo kunnen we samen een prestatie-gedreven organisatie vormen, waar cliënten zich thuis voelen en graag terugkomen. We groeien door anderen te laten groeien.

Werken bij PUUR Mondzorg? Bekijk onze tandarts vacatures.

functie

Als tandarts heb je een spilfunctie. Je verstaat je vak, kent alle toepasbare richtlijnen en je kunt je vinden in de manier waarop we bij PUUR Mondzorg werken. Wat wij doen is mensenwerk. Dat doen we samen. Daarom ben je een prettige en open collega, die verantwoordelijkheid neemt, maar deze ook doorgeeft als de omstandigheden daarom vragen. In dienst van PUUR ben je een teamspeler, die precies weet wanneer je deskundigheid van je collega’s betrekt bij je werk. Of die doorverwijst naar buiten onze organisatie wanneer dat nodig is. Bij PUUR focussen we ons op gebitsbehoud en een gezonde mond, dus je spant je tot het uiterste in om dat te bewerkstelligen. Daarom ben je geïnteresseerd in onze cliënten, hoe ze leven, hoe ze omgaan met hun gezondheid en wat verder van invloed is op hun gebit en mond. Die kennis zet je in om je klinische onderzoek aan te vullen, zodat een breed sociaal en medisch beeld ontstaat, als basis voor de te kiezen behandelingen. En uiteraard werk je nauwgezet en zorg je ervoor dat ook administratief alles goed wordt geborgd, zodat je collega’s meteen zien wat de status van een cliënt is.

Afhankelijk van je senioriteit kan jouw rol binnen de organisatie verschillen, van leiding volgend tot leidinggevend. Maar op welk niveau je ook acteert, je wilt groeien in je vak en als mens. Wanneer je leiding geeft, doe je dat coachend en help je bij de ontwikkeling van anderen. Dat kan door een mentor te zijn, maar ook door te adviseren in (bij)scholing.

Bij PUUR hechten we aan groei. Niet alleen van de onderneming, maar juist ook van onze medewerkers. Dat vraagt om eigen initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid om jezelf state-of-the-art te houden. Wij zullen je daarin te allen tijde steunen.

Spreekt dit je aan en wil je een uitgebreider functieprofiel ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Of heb je een eigen praktijk maar overweeg je om je bij ons aan te sluiten? Ook dan staan we voor je klaar.

spreekt dit je aan en wil je een uitgebreider functieprofiel ontvangen, neem dan gerust contact met ons op