tandartsassistent(e)

wil je terug gebeld worden door onze recruiter?

Laat je telefoonnummer hieronder achter, en we bellen je binnen 2 werkdagen terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

PUUR Mondzorg streeft naar een cultuur van warmte en verbondenheid, waar iedereen welkom is. Daarom zijn al onze medewerkers niet alleen vaardig in hun werk, maar zijn ze ook gastheren en -vrouwen voor iedereen die bij ons binnenkomt. En natuurlijk laat jij ook graag zien wat je waard bent, zowel vakinhoudelijk als hoe je met je collega’s en cliënten omgaat. Transparant en doortastend en met respect voor iedereen. Zo kunnen we samen een prestatie-gedreven organisatie vormen, waar cliënten zich thuis voelen en graag terugkomen. We groeien door anderen te laten groeien.

Werken bij PUUR Mondzorg? Bekijk onze tandartsassistent(e) vacatures.

functie

Als tandartsassistent(e) ben je de steun en toeverlaat van de behandelende tandarts. Je bent niet alleen betrokken bij de behandelingen zelf, maar je bent ook aanspreekpunt en coördinator voor cliënten én behandelaars. Daarmee ben je een vertrouwd gezicht voor iedereen in de praktijk, als vraagbaak en door jouw overzicht. Als teamspeler doe je dat graag en nauwgezet. Of het nu gaat om assistentie tijdens behandelingen, agendabeheer of het te woord staan van cliënten: jij regelt het gewoon.

Natuurlijk versta je je vak, ken je alle toepasbare richtlijnen en kan je je vinden in de manier waarop we bij PUUR Mondzorg werken. Wat wij doen is mensenwerk. Dat doen we samen. Daarom ben je een prettige en open collega, die verantwoordelijkheid neemt, maar deze ook doorgeeft als de omstandigheden daarom vragen. En afhankelijk van je senioriteit kan jouw rol binnen de organisatie iets verschillen, bijvoorbeeld omdat je minder ervaren collega’s begeleidt. Maar op welk niveau je ook acteert, je wilt groeien in je vak en als mens. En je helpt anderen om te groeien.

Bij PUUR hechten we aan groei. Niet alleen van de onderneming, maar juist ook van onze medewerkers. Dat vraagt om eigen initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid om jezelf state-of-the-art te houden. Wij zullen je daarin te allen tijde steunen.

contact

Ben jij klaar voor de start van je tandartsassistent(e)-carrière?

Stuur ons een bericht. Wij reageren meestal binnen 2 werkdagen.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten? Neem contact op!