propositie & service

een leven lang een gezonde mond voor iedereen

PUUR Mondzorg is een ambitieuze, formule-gedreven groep van multidisciplinaire mondzorgcentra. Onze formule is overal toepasbaar, maar groeit als eerste in Noord-Nederland. Vanuit dit deel van Nederland willen we in de nabije toekomst richting het zuiden verder groeien.

one-stop-shop

De tijd van reactieve verrichtingen is verschoven naar proactieve en complete dienstverlening. Daarom biedt PUUR Mondzorg een ‘one-stop-shop’ voor integrale mondzorg. Onze professionals zetten we in waar ze het meest voor cliënten kunnen betekenen. Als cliënten voor specifieke zorg naar een andere locatie moeten, ligt die op maximaal één uur reizen. Korte lijnen tussen tandzorg, tandtechniek en front- en backoffice zorgen voor een optimale afstemming. En PUUR Mondzorg is nooit ver weg. We zijn ook in dunner bevolkte gebieden gespreid aanwezig, zodat we voor iedereen bereikbaar zijn. Omdat we aantrekkelijke en warm ingerichte praktijken hebben, is het voor iedereen duidelijk dat je bij ons meer dan welkom bent.

gezond, gaaf en mooi

PUUR Mondzorg houdt de mond een leven lang gezond, het gebit gaaf en we maken het mooier als de cliënt dat wil. Hierdoor dragen we bij aan een betere gezondheid en een blijer gemoed van onze cliënten. Toch verschilt de zorgbehoefte per leeftijdscategorie. Daarom hebben we voor elk van deze categorieën aparte programma’s die zijn afgestemd op die behoefte. In elk van deze programma’s is aandacht voor preventie, maar met het ouder worden zal het accent ook steeds meer komen te liggen op curatieve en esthetische behandelingen en uiteindelijk ook op functiebehoud. Maar wat de leeftijd ook is, PUUR Mondzorg is er voor iedereen.

met een geweldig team, waar jij bij kunt horen!