visie, missie en ambitie

van reactief naar proactief

Een goede mondgezondheid draagt bij aan een gezond, aantrekkelijk en vitaal leven. Daarom richt PUUR Mondzorg zich op gebitsbehoud, functiebehoud en gezond tandvlees. Zo voorkomen we problemen en dragen we bij aan een gezondere levensstijl. Zo gaat een gebit mee van de eerste melktandjes tot de laatste glimlach. Maar ook als dat niet helemaal lukt zorgen we ervoor dat we de mond weer gezond kunnen maken en het gebit kunnen herstellen of – wanneer het echt niet meer anders kan – vervangen.

kennis en kunde

Om dit alles goed te kunnen doen hebben we binnen onze multidisciplinaire formule een reeks aan specialisten opgesteld voor het uitvoeren van zowel preventieve als curatieve behandelingen. Elk van deze specialisten beschikt steeds over alle actuele kennis en vaardigheden om precies dát optimaal te kunnen doen waarvoor ze zijn opgeleid. Door onderling goede afspraken te maken, staan ze altijd op het juiste moment voor de cliënt klaar. Zo garanderen we al onze cliënten altijd de hoogste kwaliteit behandelingen.

van patiënt naar cliënt

Vroeger stond de behandeling centraal, dus hadden we ‘patiënten’. Maar we vinden preventie minstens zo belangrijk: er wordt begeleid en ondersteund. We maken een zorgplan voor de lange termijn en eens per jaar stellen we een behandelplan op. De cliënt geeft aan PUUR Mondzorg het mandaat om dit vervolgens uit te voeren.

met een geweldig team, waar jij bij kunt horen!