Tandarts voor 2 tot 4 dagen per week

functieomschrijving

PUUR Mondzorg is een groep van tandartspraktijken in Noord-Nederland met bewezen kwaliteit in mondzorg. En we zijn veel meer dan dat. Want dankzij samenwerking en omvang kunnen we meer specialistische diensten aanbieden en onze patiënten nog beter begeleiden. Wij helpen onze patiënten bij het houden of bereiken van een gezonde mond en een gaaf gebit! En als het aan ons ligt een leven lang!

In Delfzijl hebben wij een moderne groepspraktijk met 5 behandelkamers. De behandelkamers zijn uitstekend uitgerust en wij werken met hoogstaand instrumentarium. De centrale sterilisatie zorgt voor een prettige en WIP-proof workflow. Het patiëntenbestand is goed gemotiveerd en wij werken met Gewoon Gaaf. Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken een tandartsen voor minimaal 2 dagen per week. De werkdagen kunnen we in overleg afstemmen! Zowel ZZP als loondienst zijn bespreekbaar.

Wil je voordat je solliciteert eerst meer weten over onze praktijk of werkwijze? Neem dan contact op met marja.soppe@puurmondzorg.nl

functievereisten

Als tandarts ben je verantwoordelijk voor het leveren van kwalitatief goede tandheelkunde. Je stelt zelf je behandelplannen op en je bepaalt je eigen behandeltijden. Je hebt de beschikking over opgeleide four-handed assistentes. Binnen ons team is intercollegiaal overleg mogelijk en gangbaar.

• BIG geregistreerde tandarts
• Glasheldere en prettige communicatie met patiënten
• Fijne teamplayer

"*" geeft vereiste velden aan

Reageer op de vacature

Persoonsgegevens

Toegestane bestandstypen: png, jpg, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Toegestane bestandstypen: png, jpg, jpeg.

Curriculum vitae*

Toegestane bestandstypen: png, jpg, jpeg, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Toegestane bestandstypen: png, jpg, jpeg, pdf, docx, doc.

Motivatiebrief*

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.