Tandarts voor 2 tot 4 dagen

functieomschrijving

Bij PUUR Mondzorg Stadskanaal draag je als tandarts bij aan hoogwaardige zorg binnen een warme, gastvrije omgeving. Je stelt complete behandelplannen op, rekening houdend met de achtergronden van cliënten, en werkt nauw samen in ons professionele team. Afhankelijk van je ervaring kan een coachende rol tot de mogelijkheden behoren.

Tandarts bij PUUR Mondzorg Stadskanaal

PUUR Mondzorg Stadskanaal is op zoek naar een enthousiaste tandarts om ons team te versterken. Als tandarts bij PUUR Mondzorg Stadskanaal ben je verantwoordelijk voor het verlenen van hoogwaardige tandheelkundige zorg aan onze patiënten. Je werkt nauw samen met ons ervaren team van tandheelkundige professionals om de beste zorg te bieden.

Als tandarts bij PUUR Mondzorg Stadskanaal werk je 2 tot 4 dagen per week, waarbij je flexibel kunt zijn in het bepalen van je werkdagen. Je hebt de mogelijkheid om je eigen agenda in te delen en je werktijden aan te passen aan jouw persoonlijke behoeften.

Onze ideale kandidaat is een tandarts met een passie voor het vak en een sterke focus op kwaliteit en patiëntenzorg. Je hebt een afgeronde opleiding tandheelkunde en bent BIG-geregistreerd. Ervaring is een pré, maar ook pas afgestudeerde tandartsen worden aangemoedigd om te solliciteren.

PUUR Mondzorg Stadskanaal biedt een prettige werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt met moderne apparatuur en hebt toegang tot de nieuwste technieken op het gebied van tandheelkunde. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij een tandarts die graag deel wil uitmaken van ons team bij PUUR Mondzorg Stadskanaal? Solliciteer dan nu en stuur je cv en motivatiebrief naar ons op. We kijken uit naar je reactie!

functievereisten

  • Gediplomeerd tandarts met kennis van relevante richtlijnen.
  • Affiniteit met PUUR's cultuur en werkwijze.
  • Sterke mensgerichte aanpak en communicatievaardigheden.
  • Bereidheid tot samenwerken en, indien ervaren, vermogen tot coachen.

"*" geeft vereiste velden aan

Reageer op de vacature

Persoonsgegevens

Curriculum vitae*

Toegestane bestandstypen: png, jpg, jpeg, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Toegestane bestandstypen: png, jpg, jpeg, pdf, docx, doc.

Motivatiebrief*

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.