Navigeer hier terug naar Tandarts

puur gezichten: front office-manager Heleen

Heleen is een bekend gezicht voor iedereen bij locatie Hoogeveen, ze werkt er namelijk al 14 jaar! Na haar studie als directiesecretaresse ging ze aan de slag als front office manager en ze is na al die jaren nog altijd op haar plek. “Ik vind het heerlijk om altijd mensen om me heen te hebben, om iets voor anderen te kunnen betekenen. Je moet mij niet in een kantoortje zetten, dat is niks voor mij; ik heb reuring om mij heen nodig!”

Team Player

Iedereen, van collega’s tot cliënten, zien Heleen minstens net zo graag als zij hen. “Het komt best regelmatig voor dat we bloemen, koekjes of chocola krijgen als blijk van waardering. Het is leuk dat mensen je werk waarderen, want als team doen we altijd ons best om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten.”

Heleen haar werk bestaat ook nog uit organisatie en personeelsplanning, of zoals ze het zelf noemt: “lekker puzzelen.” Ze doet dan ook graag net een beetje extra haar best. “We zijn recent begonnen met een twee-maandelijkse borrel op vrijdag na werktijd. Doordat de praktijk in coronatijden is uitgebreid en niet iedereen op overlappende dagen werkt, merkten mijn naaste collega Sandra en ik dat niet iedereen binnen het team elkaar regelmatig zag of sprak. We vinden dat wel belangrijk; dat je als team echt goed staat. De vrijblijvende vrijdagborrel is zo een leuke manier om elkaar op een andere manier te spreken, echt puur voor de gezelligheid.”

Gezelschapsmens

Voor gezelligheid mag je Heleen dan ook altijd wakker maken. “Liefst wel met iets lekkers erbij. Een patatje oorlog of chocola. Ik ben altijd wel in voor iets gezelligs en iets lekkers!”

Gepubliceerd op:06-07-2023