Navigeer hier terug naar Tandarts

gewoon gaaf

Bij kinderen tot 18 jaar is het extra belangrijk om problemen te voorkomen. Daarom hebben we het programma Gewoon Gaaf ontwikkeld. We leren kinderen gezond poetsgedrag en helpen ze om gaatjes te voorkomen. Het programma wordt volledig vergoed door de zorgverzekering, zonder eigen risico.

gewoon gaaf-methode

Bij PUUR Mondzorg zorgen we ervoor dat kinderen zowel door de preventieassistent als de tandarts worden gezien. We doen zorgvuldig onderzoek, zoals een plak- en kleurtest, en kijken naar mogelijke risico’s in de mond. We leren kinderen ook hoe ze zelf goed voor hun gebit kunnen zorgen, zodat ze samen met hun ouders gaatjes kunnen voorkomen. Als er toch gaatjes zijn, behandelen we ze op een minimaal invasieve manier. Maak een afspraak voor het programma Gewoon Gaaf.

volledig vergoed

Ons doel is om kinderen en ouders te helpen opgroeien zonder gaatjes. Het programma wordt volledig vergoed door de basisverzekering, zonder extra kosten voor ouders en zonder eigen risico. Onderzoek laat zien dat kinderen die de Gewoon Gaaf-methode volgen veel minder gaatjes hebben en minder behandelingen nodig hebben.

maak nu een afspraak

Wil je ook dat je kind de beste zorg krijgen die is afgestemd op hun behoeften? Maak dan nu online een afspraak. Samen werken we aan een Gewoon Gaaf gebit waar je kind trots op kan zijn.

welkom bij puur mondzorg, wij staan graag voor je klaar