Navigeer hier terug naar Tandarts

stralend fris

Iedereen wil toch dat zijn gebit Stralend Fris is? Bij PUUR Mondzorg is preventieve mondzorg heel belangrijk, voorkomen is beter dan genezen. Samen met jou zorgen we ervoor dat je een gezonde mond hebt en houdt. Daarom hebben we een speciaal preventieprogramma voor 18 – 60 jarigen.

van 18 tot 60

Iemand met een prachtige oldtimer gaat met andere verwachtingen naar de garage dan iemand met een gloednieuwe elektrische auto. Waarom? Omdat ze een ander soort onderhoud nodig hebben én met een ander doel de weg opgaan.

Dat is bij mondzorg ook zo. Elke cliënt heeft specifieke wensen en elke mond unieke uitdagingen en mogelijkheden. Speciaal voor onze volwassen cliënten hebben wij het zorgprogramma Stralend Fris ontwikkeld. Met Stralend Fris stel je samen met jouw tandarts je persoonlijke zorgdoel vast. Met volop aandacht voor preventie en ondersteuning.

Maak een afspraak voor het programma stralend fris

wat is een zorgdoel?

Het zorgdoel is jouw stip aan de horizon. Een doel voor de lange termijn waar we samen de komende jaren proactief aan gaan werken. Dit doel stellen we samen vast door onder andere te kijken naar de huidige staat van je gebit, je behoeften, hoe actief je zelf bezig bent met mondzorg en de mogelijkheden die er zijn.

Bij elke controle evalueren we het zorgdoel. Jouw wensen en gebitssituatie kunnen nou eenmaal veranderen over tijd. Het zorgdoel is dus niet in beton gegoten en is daarom steeds bij te stellen!

het zorgplan

Om de stip aan de horizon te bereiken werken we uiteraard volgens een zorgplan. Dit leggen we vast in je dossier en we nemen de tijd om dit met je te bespreken. Zo weet jij precies hoe we samen ons doel bereiken én kun je gerichter vragen stellen.

maak nu een afspraak voor je volgende controle op onze website

Je gebit reist je hele leven met je mee. Waarom zou je dan behoefte hebben aan een korte termijnplan waarbij je geen idee hebt waar je naartoe werkt? Ga daarom samen met onze mondzorgprofessionals gericht aan de slag. Maak nu online een afspraak dan stellen wij je meteen zes korte vragen. Op die manier denk je alvast na over jouw persoonlijke zorgdoel.

welkom bij puur mondzorg, wij staan graag voor je klaar