Navigeer hier terug naar Tandarts

stralend fris

Wil jij ook een mooi en fris gebit? Bij PUUR Mondzorg vinden we het belangrijk om problemen te voorkomen in plaats van ze te genezen. Daarom hebben we speciaal voor volwassenen het programma Stralend Fris ontwikkeld. Samen met jou werken we aan een gezonde en frisse mond.

het zorgdoel

Elke mond heeft zijn eigen uitdagingen en mogelijkheden. Met het programma Stralend Fris stel je samen met je tandarts een persoonlijk zorgdoel vast. Dit zorgdoel is het gewenste resultaat waar we de komende jaren naartoe werken. We kijken naar de huidige staat van je gebit, jouw wensen, hoe goed je voor je mond zorgt en wat er mogelijk is. Bij elke controle bespreken we jouw zorgdoel en passen we het indien nodig aan als jouw wensen veranderen.

Maak een afspraak voor het programma stralend fris

het zorgplan

Om je zorgdoel te bereiken, maken we een zorgplan. Hierin staan alle stappen die nodig zijn om jouw persoonlijke doel te behalen. We leggen het zorgplan vast in je dossier en bespreken het uitgebreid met jou, zodat je precies weet wat er gaat gebeuren.

maak nu een afspraak voor je volgende controle

Wil je ook een zorgplan dat speciaal op jou is afgestemd? Maak dan nu een afspraak met ons. Tijdens het maken van de afspraak stellen we je zes korte vragen, zodat je alvast kunt nadenken over jouw persoonlijke zorgdoel. We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan een mooi en fris gebit.

welkom bij puur mondzorg, wij staan graag voor je klaar