stralend fris

Met het zorgprogramma Stralend Fris richt PUUR Mondzorg zich op de leeftijdsgroep 18 – 60 jaar. Het accent ligt op curatieve zorg, oftewel, zorgen dat je tanden Stralend Fris zijn en blijven. Uiteraard is er ook volop aandacht voor preventie en ondersteuning.

van 18 tot 60

Samen met de tandarts kies je zelf een zorgdoel voor de lange termijn. Het zorgdoel is de stip op de horizon die richting geeft aan de inhoud van de tandheelkundige zorg in de komende jaren. Afhankelijk van de uitgangssituatie in de mond, de conditie van de tanden en kiezen, en jouw eigen (lange termijn) mondzorgbehoeften, kan er worden gekozen uit drie zorgdoelen:

  1. Met Top Zorg worden alle mogelijkheden (behandelingen en materialen) ingezet voor het behoud en het herstel van tanden en kiezen.
  2. Met Comfort Zorg worden meer eenvoudige middelen (behandelingen en materialen) ingezet voor het behoud en/of herstel van strategische tanden en kiezen.
  3. Met Standaard Zorg wordt niet meer expliciet ingezet op herstel van tanden en kiezen maar op afbouw van het natuurlijke gebit naar een kunstgebit.

De keuze van een zorgdoel wordt volledig in tweespraak gemaakt en in alle gevallen staat voorop dat we altijd kwalitatieve mondzorg leveren.

welkom bij puur mondzorg, wij staan graag voor je klaar